Szponzoráció

BUDAPEST-BAMAKÓ, A NAGY AFRIKAI FUTAM

Jótékonysági misszió és verseny

Tisztelt Támogató!

Kérem olvassa el szponzori oldalunkat, melyben bemutatkozunk, ismertetjük a szponzoráció tárgyát, valamint bemutatjuk a Budapest-Bamako afrikai jótékonysági verseny lényegét.


A 2010-ben spontán szerveződött dabasi csapatunk két főből áll. Egy egész éves felkészülés után, 2011-ben elindultunk a BUDAPEST-BAMAKO RALLYN. Tapasztalatokat gyűjtöttünk és felmértük a lehetőségeinket. Megtapasztaltuk ennek a versenynek minden nehézségét. Ma már tudjuk, hogy miként is álljunk hozzá a következő év kihívásaihoz.

P1020682Beneveztünk a 2012-es futamra. Feltett szándékunk, hogy magunkat és a motorjainkat felkészítsük a több, mit 18000 Km megtételére, melyet jó egy hónap alatt kell teljesítenünk.
A cél, hogy épségben megjárjuk az utat, eljuttassuk ajándékainkat (gyógyszer, élelmiszer, iskolaszer,) egy kiválasztott afrikai falunak és iskolának, és most mindketten épségben visszaérkezzünk.

2012. január 13-án a futam hetedszer indul útjára. Ez az autós esemény a Fomula 1 után a legnagyobb magyar szervezésű sportrendezvény. Több mit 200 jármű jelentkezése van a szervezőknél. A mi csapatunknak érvényes nevezése van. Fantázianevünk „ DL DESERT TROOP „
Minden évben egyre nagyobb médiaérdeklődés kíséri a futamot. Azután, hogy a DAKAR Rally kikerült Európából, a jelentkezők több mint fele már külföldi, a nemzetközi sajtó is minden évben egyre nagyobb figyelmet fordít az eseményre.

DSC06668Dabasi csapatunk már ígéretet kapott a helyi és a regionális médiumoktól, hogy követik a felkészülést és az eseményeket. Támogatóinknak pedig Weblapunkon logót, és saját linket helyezünk el, az érdeklődök számára.

Amit ajánlunk.
- A weblapunkon szponzori logók és linkek elhelyezése.
- A motorokon megfelelő méretű logó elhelyezése.
- A médiahírekben szerepeltetjük a szponzorokat

A túra/verseny egyáltalán nem veszélytelen. Európa után átszeljük Marokkót, az Atlasz hegységet, átkelünk a kietlen Nyugat-Szaharán, ahol több esetben napi 7-800 Km-t kell megtenni úttalan utakon. Aknamezők, és barátságtalan csoportok állhatják utunkat, olyan területeken ahol minden nap változik a domborzat.
Mauritánia után a szavannákon keresztül érjük el Malit és annak fővárosát, Bamakót. 2012-ben itt még nincs vége. Tovább száguldunk Szenegálba, majd onnan Bissau Guineába. Az idén a végcél Bissau.
P1020663A karitatív tevékenység mellett a résztvevőknek versenyt is jelent a futam. A kietlen tájon, szélsőséges hőmérsékleti, út- és terepviszonyok között nem kis kihívás a szintidők teljesítése, miközben navigációs és logikai feladatok megoldásáért, ügyességért kell pontokat szerezni.

Ezeket a feladatokat tehát többek között profi, strapabíró navigációs eszközökkel, és jó kommunikációs eszközökkel felkészített csapatok képesek megoldani. A múlt év tapasztalatai alapján szerencsére csak minimális változtatásokra lesz szükségünk.

Ezekhez kérjük támogatásukat.

Köszönjük hogy megszólító levelünket elolvasta, és bízunk benne, hogy szponzoraink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel:

Márki Zoltán, Latyák István

Elérhetőség: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

How to choose the best web hosting company and put your business to the next level.
honlapkeszitesHonlapkészítés
Joomla Templates designed by Joomla Hosting